Právní

Autor nenese odpovědnost za komentáře zahrnuty do post. Jakékoliv komentáře čtenářů, které jsou považovány za škodlivé pro image či pověsti třetích osob, které nejsou přičitatelné autora, a to iv případě, že je komentář vyjadřuje v anonymitě nebo zašifrována.

Pokud žádné připomínky, byly považovány za škodu, můžete zpráva autor prostřednictvím příslušné stránce Kontakty . Komentářů v otázce bude okamžitě odstraněn.

Autor může kdykoli z jakéhokoli důvodu a bez předchozího upozornění odstranit jakýkoliv komentář.

Některé obrázky na těchto stránkách jsou převzaty z internetu, a tedy za public domain, pokud jejich používání porušuje autorská práva, oznámí to, že prostřednictvím vhodných stránce Kontakty , kdo bude jejich rychlému odstranění.

Při vytváření textu a kódu na stránkách tohoto webu je dána maximální pozornost s cílem maximalizovat chybě-free. Mohou však nastat chyby nebo nepřesnosti.
Autor nenese žádnou odpovědnost za jakékoli škody, porucha, systémové chyby, apod., v žádném směru, navrhovaný obsah.
Všechny články a grafiky jsou pak poskytovány "tak jak jsou" bez záruky jakéhokoliv druhu.

Všechny ochranné známky a loga jsou vlastnictvím jejich příslušných vlastníků. Tyto značky jsou uvedeny pro informaci a / nebo výuku.

Přítomnost odkazů na externí webové stránky neznamenají schválení, sponzorství nebo příslušnost k odkazovaných stránkách. Autor žádnou zodpovědnost za stránky hlášeny. Skutečnost, že blog poskytuje tyto odkazy neznamená souhlas se stránky samy o sobě, o kvalitě, obsahu a grafiky snížila veškerou odpovědnost.

Tato stránka není časopis jako je aktualizován bez jakékoliv periodicity. Tedy nemůže být považován za redakční výrobků podle zákona č. 62, 7.03.2001

Komentáře jsou uzavřeny pro tento článek.