Yasal

Yazar yorumlar sonrası dahil sorumlu değildir. görüntü ya da üçüncü kişilerin isimli zararlı sayılır herhangi bir okuyucu yorumları, yazar atfedilebilen bile yorum ifade edilir edilmez bir anonim veya şifreli.

ve eğer herhangi bir sayfaya uygun üzerinden yorum yazar olabilir raporu kabul zarar edildi rehber . Söz konusu yorumlar derhal silinecektir.

Yazar herhangi bir nedenle herhangi bir zamanda ve haber vermeden yorum kaldırabilir.

Bazı görüntülerin sitede ve internet itibaren alınan onların telif kullanmak ihlal ederse bu nedenle dikkate alan kamu, bunun sayfa uygun şekilde aracılığıyla haberdar kişileri kim olacak onların ivedilikle çıkarılmalıdır.

metin ve kod bu sitenin sayfalarında sipariş hatasız maksimize etmek için özen verilir üreten In. Ancak hata veya yanlışlıklar olabilir.
Yazar, herhangi bir hasar, arıza, sistem hataları, vs hiçbir sorumluluk, herhangi bir şekilde ilgili varsayar, önerilen içerik.
Tüm makaleler ve grafikler daha sonra "olduğu gibi" hiçbir garanti yoktur.

Tüm ticari markalar ve logolar sahiplerine aittir. Bu işaretler bilgi ve söz / veya öğretim.

Dış sitelere linkler varlığı bağlantılı site ile ciro, sponsorluk veya mensubiyet anlamına gelmez. Yazar siteler için herhangi bir sorumluluğu olduğunu bildirdi. Aslında blogu bu bağlantıları sağlayan tüm sorumluluğu reddetti sitelerinde kendilerini, kalite, içerik ve grafik onaylandığı anlamına gelmez.

Bu site, bir dergi onu herhangi bir periyodik olarak güncellenir değildir. Can't nedenle Kanun kapsamında bir editör ürün yok olarak kabul 62, 2001/07/03

Yorumlar Bu yazı için kapatılır.